Home Proves VOLKSWAGEN TIGUAN Suv premium
VOLKSWAGEN TIGUAN Suv premium

VOLKSWAGEN TIGUAN Suv premium

0
0

Text: Ramon Ortiz / Fotos & Vídeo: Volkswagen

nuevo-tiguan-(3)En experimentar la conducció del nou Tiguan, resulta senzill entendre per què està considerat com un dels líders en el segment dels SUV compactes. La seva moderna plataforma MQB permet gaudir d’un vehicle lleuger i habitable en el seu interior, destacant l’espai per a les cames entre files de seients i l’excel·lent capacitat de maleter, de 615 litres.

Dotat d’una presència impactant i esportiva, el Tiguan marca referències en matèria de connectivitat. Els serveis Car-Net permeten al conductor accedir a la notificació automàtica d’accidents, disposar d’informació en línia sobre trànsit i places d’aparcament o tenir informes de l’estat del vehicle. El sistema App-Connect integra els Smartphone a les funcions del sistema d’entreteniment.

Els sistemes d’assistència el situen com a exemplar en confort, dinamisme i seguretat. Tecnologies com la frenada anticolisions múltiples, la frenada d’emergència en ciutat o el control de creuer adaptatiu faciliten la tasca de l’afortunat conductor. El comportament és òptim en qualsevol circumstància i arriba al excel·lent amb l’opcional suspensió adaptativa.

Descarrega’t gratuïtament el Motor De Tarragona a Apple Store o al Google Play

Deixa el teu comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *