Home Destacat El Saló Motoh reuneix més de 25.000 persones a Barcelona
El Saló Motoh reuneix més de 25.000 persones a Barcelona

El Saló Motoh reuneix més de 25.000 persones a Barcelona

0
0
El Motoh es va celebrar a Fira de Barcelona
El Motoh es va celebrar a Fira de Barcelona

Més de 25.000 persones segons dades de l’organització van passar pel saló Motoh de Barcelona que va tancar les portes diumenge. Aquest és el primer certamen d’aquestes característiques que es celebrava a la capital catalana en els darrers vuit ans i va aplegar noves gammes de motocicletes, scooters i quads de les marques més conegudes del mercat.

Pel Saló Motoh de Barcelona s’hi van poder veure marques com Ducati, Honda, Indian, Kawasaki, KTM, Harley Davidson, Aprilia, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Yamaha i Triumph, entre el total de 95 expositors d’arreu del món.

Pel que fa a les vendes es van fer uns 400 pressupostos i 1.600 testos. L’objectiu de Fira de Barcelona amb aquest saló era apostar pel mercat de les dues rodes amb una proposta comercial i d’oci ambiciosa que anava més enllà de la moto pròpiament dita i que també va tenir formació en seguretat viària, conferències, exhibicions, simuladors de competició i proves dinàmiques de vehicles.

Al Saló MotOH hi van participar l’Associació nacional d’Empreses del Sector de les Dues Rodes (Anesdor), el Gremi del Motor i l’Assemblea General del Clúster Moto.

Deixa el teu comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *